top of page
  • Writer's pictureEmapark Datça

Datça Aktur Kamping

Updated: Oct 11, 2019

KAMPİNG



Her yıl site içerisinde sanat etkinlikleri yapılmaktadır. Ayrıca, Datça’da birçok festival düzenlenmektedir. Datça’nın kendine özgü doğa yapısında üreyen eşiz bitki türleri ile hazırlanan yemekler konaklamaya gelen misafirlerimizin lezzetine sunulmaktadır. Afrodit’in doğduğu antik kent Knidos, görülmesi gereken yerlerin başında gelir. Aktur’a 30 km. mesafede bulunan Knidos antik kenti, turistlerin deniz ve kara yoluyla uğramadan geçmediği muhteşem bir antik kenttir. Datça, ekosistemi, florası ve faunası ile 200 den fazla endemik türü barındırır, onlarla kendinizi doğaya ait hissedeceksiniz! Datça Aktur’un üç B’sini tatmadan gitmek olmaz; BAL, BALIK, BADEM…


DATÇA AKTUR kampingin bulunduğu tesislerde, yörenin saf meyve ve sebzelerini, yöre insanlarının işlediği elişlerini ve yine kendi ürünleri olan takılarını bulabileceğiniz pazar yeri haftanın üç günü alışveriş yapma imkanı sağlamaktadır. Ayrıca tesisimizde bankamatik, eczane ve Migros süper market hizmetleri de bulunmaktadır.



AKTUR KURUCABÜK kamping tesisimiz; Dalaman Hava Alanına 113 km., Marmaris’e 38 km. ve Datça'ya 27 km. mesafesi olan ve Marmaris - Datça arasında görmeniz ve yaşamanız gereken bir tatil cennetidir. Yazın en yoğun sıcağında bile nem oranının çok düşük olması sağlıklı günler geçirmenize yardımcı olacaktır. Sitenin itfaiye araçları ve çöp kamyonu vardır. Sitede haftada üç gün pazar kurulmakta olup sebze meyvenin yanında çaputtan süs eşyasına kadar her şey satılmaktadır. Sitede, Eczane, Kuaför, Tenis Kortları Voleybol ve Basketbol sahaları vardır.



5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page